Contact
E info@verhuurdersbelangen.nl
P Postbus 333
  2740 AH Waddinxveen
T 085-732 55 26
F 085-732 55 21

Nieuws

Speciale dagbladabonnementenactie NVM Open Huizen Dag

6 oktober 2014

Onder de noemer Huisje, boompje, krantje kunnen bezoekers van de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 4 oktober een gratis abonnement op een dagblad krijgen.


Een huis en een dagblad horen bij elkaar, vinden de Nederlandse dagbladuitgevers en de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De organisatoren van de NVM Open Huizen Dag willen bezoekers de sfeer van een woning zo goed mogelijk laten proeven en daar hoort een huiselijke sfeer bij. Bezoekers moeten zichzelf al met een krant aan de ontbijttafel van hun nieuwe woning zien zitten, vandaar deze unieke vorm van samenwerking.
Het concept is bedacht door Roeland Kimman, communicatie, media en woordvoerder bij de NVM en Eric Strik, accountmanager bij Wegener Media. Na Wegener sloten ook de andere Nederlandse dagbladuitgevers zich enthousiast bij het initiatief aan. “Kijkers worden kopers,” zegt Strik. “Dat geldt zowel voor huizen als voor dagbladen.”
NVM-makelaars die deelnemen aan de actie kunnen bezoekers van de NVM Open Huizen Dag een geheel vrijblijvend abonnement aanbieden van 2 of 4 weken, afhankelijk van de uitgever.
Deelnemende kranten zijn AD, Barneveldse Krant, BN De Stem, Brabants Dagblad, Dagblad van het Noorden, Eindhovens Dagblad, Friesch Dagblad, de Gelderlander, De Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad, Ijmuider Courant, Leeuwarder Courant, Leidsch Dagblad, De Limburger, Limburgs Dagblad, Nederlands Dagblad, Noordhollands Dagblad, Het Parool, PZC, Reformatorisch Dagblad, De Stentor, De Telegraaf, Trouw, Tubantia en De Volkskrant.